Banner

Over ons

Blue Data is een ambitieuze organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van oplossingen voor het digitale kantoor; Print/scan oplossingen, Document Management, Mobiele apps, Telecom oplossingen en cloud diensten zoals beveiligingssystemen.

De wereld om ons heen verandert enorm snel: Traditionele manieren van werken veranderen. Analoog wordt digitaal. Kopieerapparaat wordt multifunctional. Fax wordt smartphone. De functie van archivaris komt niet meer voor en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Om al deze veranderingen het hoofd te bieden, dragen onze oplossingen bij aan een succesvol bedrijf voor vandaag de dag, maar zeker voor in de toekomst.

Daarentegen beseffen we ons ook dat de stap naar een nieuwe technologie vaak moeilijk is. Daarom helpt Blue Data, samen met sterke partners zoals Kyocera, Promegon en Bee-Connected bij het implementeren van deze nieuwe technologieën.

Bij Blue Data weten we dat elk bedrijf anders is en dus ook een andere aanpak en oplossing nodig heeft.

Door onze unieke kijk op printen, scannen, kopiëren en telefoneren, kunnen we die noodzakelijke behoeften zo inzetten dat ze in uw voordeel gaan werken.

Naast die noodzakelijke behoeften biedt Blue Data een verfrissende kijk op communicatie door het inzetten van mobiele apps en VoIP en bieden we zekerheid in uw bedrijf door het aanbieden van slimme beveiligingssystemen.

Met vestigingen in Capelle aan den IJssel en Helmond, bedient Blue Data de regio's Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Breda, Tilburg, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en Helmond.

Nieuwsgierig naar welke oplossingen wij u te bieden hebben en welke voordelen u kunt behalen? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Heeft u een vraag of wilt u van ons een offerte?

Vul dan uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
Onze medewerkers helpen u graag.

Blue Data; daar kun je op rekenen!

  • Dedicated Business Partner KYOCERA Document Solutions Nederland BV
  • Jarenlange branche ervaring
  • Snelle levertijden en installatie
  • Speciale oplossingen voor diverse branches zoals apothekers, transport, notarissen en accountants
  • Innovatieve telecom oplossingen, zoals integratie van vaste en mobiele telefonie
  • Professionals die kwaliteit altijd voorop stellen
  • Betrouwbare landelijke KYOCERA servicedienst
  • Flexibele overeenkomsten en financiering
  • Transparante werkwijze
  • Actief in de regio's Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Breda, Tilburg, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en Helmond