Banner

Document Solutions

Zoals in ieder bedrijf, zal ook in uw bedrijf meer papier en meer digitale documenten gebruikt worden dan voorheen. Hoe beheert u die overweldigende hoeveelheid documenten?

Om deze uitdaging aan te kunnen, heeft u een partner nodig met ervaring in het verwerken van documenten. Als specialist in machines en tools voor de productie van documenten via netwerken, kan Blue Data ieder bedrijf helpen de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren. Immers: iedere organisatie is uniek en heeft eigen wensen en behoeften. Blue Data houdt daar rekening mee.

 

Solutions

Blue Data biedt een groot aantal oplossingen die zelfs de meest kritische bedrijfseigenaren, kopers en IT-managers zullen overtuigen. Verbeter uw processen en verlaag uw documentuitvoer- en verwerkingskosten met de solutions van Blue Data en Kyocera.

Klik hier

 

Printers

KYOCERA’s complete portfolio van betrouwbare en milieuvriendelijke netwerklaserprinters leveren prachtige (kleuren)afdrukken met foto's in hoge resolutie en scherpe zwart-wit teksten en grafieken voor werkgroepen van iedere grootte. De ECOSYS printers van KYOCERA werken volgens een ‘cartridgevrije’-technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een duurzame drum en een tonervulling die garant staat voor duizenden geprinte pagina’s. Dit betekent voor u een lage total cost of ownership.

Klik hier

 

Copiers en multifunctionals

KYOCERA levert een complete lijn zwart-wit copiers en (kleuren)multifunctionals voor zowel laag als hoog volume. Deze betrouwbare en geavanceerde producten kunnen optioneel uitgebreid worden met print-, scan- en faxfuncties die de efficiency van uw bedrijf vergroten. De nieuwste lijn TASKalfa A3 kleurenmultifunctionals van Kyocera is uitgevoerd met het Pro Rato Colour System. Omdat deze machines drie extra tellers aan boord hebben betaalt u alleen voor de kleur die u werkelijk gebruikt. Klik hier

 

 

 

Blue Data is een KYOCERA Dedicated Business Partner en beschikt over een volledige KYOCERA SERVICE- organisatie met landelijke dekking. Tevens bieden wij u diverse FLEXIBELE financierings- en onderhoudsovereenkomsten.

Nieuwsgierig naar welke oplossingen wij u te bieden hebben en welke voordelen u kunt behalen? Neem direct contact op met één van onze vestigingen.

 

Ontvang direct de beste offerte

 

Nieuws overzicht

Vast-Mobiel integratie

Wilt u als bedrijf meer professionaliteit uitstralen?

Lees meer

Co2 neutraal printen

Wilt u als bedrijf ook iets doen aan MVO, maar weet u niet goed wat? Blue Data heeft de oplossing

Lees meer
Heeft u een vraag of wilt u van ons een offerte?

Vul dan uw telefoonnummer in en wij bellen u terug.
Onze medewerkers helpen u graag.

Blue Data; daar kun je op rekenen!

  • Dedicated Business Partner KYOCERA Document Solutions Nederland BV
  • Jarenlange branche ervaring
  • Snelle levertijden en installatie
  • Speciale oplossingen voor diverse branches zoals apothekers, transport, notarissen en accountants
  • Innovatieve telecom oplossingen, zoals integratie van vaste en mobiele telefonie
  • Professionals die kwaliteit altijd voorop stellen
  • Betrouwbare landelijke KYOCERA servicedienst
  • Flexibele overeenkomsten en financiering
  • Transparante werkwijze
  • Actief in de regio's Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Breda, Tilburg, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en Helmond